Huisaansluiting (HAS)

Huisaansluitingen (HAS) professioneel laten uitvoeren? Wij zijn specialisten in het uitvoeren van Huisaansluitingen voor het glasvezelnetwerk. Onze ZZP’ers zijn gespecialiseerd in het aansluiten van woningen op het glasvezelnetwerk. Door hun uitgebreide kennis en ervaringen weten zij efficiënt en nauwkeurig te werken. Al onze medewerkers in het veld zijn professioneel en gecertificeerd. Uiteraard voldoen zij volledig aan de verwachtingen.

HAS (HuisAanSluiting) is het aansluiten van een woning op het glasvezelnetwerk. Nadat het schouwen is verricht is het tijd om de woning te voorzien van een eigen aansluiting voor het glasvezelnetwerk. Bij het HASsen wordt de kabel die buiten de woning of het pand aan de gevel staat naar binnen gebracht en afgemonteerd. Onze medewerkers verrichten dan enkele controlemetingen aan de glasvezelkabel. Als alle metingen goed worden bevonden dan is de aansluiting klaar voor gebruik.

Nadat alle huisaansluitingen zijn gerealiseerd door onze medewerkers, wordt de aansluiting voorbereid op de te leveren diensten. Vanaf dit moment kunnen bewoners diensten afnemen van verschillende providers.

Wilt u gebruik maken van ons professioneel team aan ZZP’ers voor het aansluiten van de woningen op een glasvezelnetwerk? Plaats dan direct uw opdracht en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Service-Point-HAS