Service-Point

is uw partner op het gebied van:

Glasvezelvoorbereiding

Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van schouwingen. Waar komt jouw modem te hangen?

Realiseren van huisaansluitingen

Onze HAS-ploegen realiseren de huisaansluiting.

Samenwerken met zelfstandige professionals

Wij werken alleen samen met de beste glasvezel professionals.

Wij werken onder andere voor

Service-Point - KPN Netwerk
Service-Point - Delta Fiber Netwerk
Service-Point - Digitale Stad
Service-Point - Selecta Infratechniek
Service-Point - Circet Benelux
Service-Point - VolkerWessels Telecom
Service-Point - RSV Telecom

Glasvezelvoorbereiding

Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van schouwingen.

Schouwen is bepalen waar het glasvezelmodem in jouw woning moet komen. Meestal is dit op de plek waar nu het modem ook hangt, bij veel mensen is dit in de meterkast of voor in de woonkamer. De schouwer bekijkt of de plek geschikt is voor het glasvezelmodem. Ook bekijkt hij waar de glasvezelkabel jouw woning moet binnenkomen. We proberen zoveel mogelijk bestaande ingangen te gebruiken. Jij dient akkoord te geven voor de aanleg, vandaar dat er altijd een schouw plaatsvindt. Het schouwen vindt huis-aan-huis plaats. Zowel overdag als in de vroege avond. Indien de schouwer meerdere malen niemand thuis treft, geeft hij middels een niet thuis-kaart aan hoe je hem kunt bereiken voor het maken van een schouw-afspraak. De schouwer kan zich altijd legitimeren.

Realiseren van huisaansluitingen

Onze HAS-ploegen realiseren de huisaansluitingen.

HAS (HuisAanSluiting) is het aansluiten van een woning op het glasvezelnetwerk. Nadat het schouwen is verricht is het tijd om de woning te voorzien van een eigen aansluiting voor het glasvezelnetwerk. Bij het HASsen wordt de kabel die buiten de woning of het pand aan de gevel staat naar binnen gebracht en afgemonteerd. Onze medewerkers verrichten dan enkele controlemetingen aan de glasvezelkabel. Als alle metingen goed worden bevonden dan is de aansluiting klaar voor gebruik.

Samenwerken met zelfstandige professionals

Wij werken alleen samen met de beste glasvezel professionals.

Ben jij een zelfstandige glasvezel monteur en geïnteresseerd in zzp opdrachten? Kijk dan snel verder voor de mogelijkheden om als zelfstandige op zzp basis aan de slag te gaan.

Bekijk al onze openstaande vacatures. Staat er op dit moment niks tussen? Meld je dan aan als ZZP’er, zodra er een functie vrijkomt dan nemen wij contact met je op.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Alle relaties beginnen met een heerlijke kop koffie/thee.