ZZP Glasvezel

Ben jij een zelfstandige glasvezel monteur en geïnteresseerd in zzp opdrachten? Kijk dan snel verder voor de mogelijkheden om als zelfstandige op zzp basis aan de slag te gaan op de projecten van Service-Point.

Wij bieden al onze ZZP’ers continuïteit, je zult nooit zonder werk zitten. Tevens hanteren wij een betalingstermijn van één week. 

 

Service Point - ZZP Glasvezelmonteur

Wie zoeken wij?

ZZP Glasvezelvoorbereider

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en zelfstandige collega die 38 uur beschikbaar is. We zoeken iemand voor langere termijn.

De werkzaamheden vinden voornamelijk overdag plaats, maar kunnen door storingen ook in de avond- en weekenden plaatsvinden. Heb jij affiniteit met techniek, heb jij ervaring met glasvezel en de aanleg hiervan? Spreek jij verstaanbaar Nederlands? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wie zoeken wij?

 • Jij bent een vakman/-vrouw die hoge eisen stelt aan zijn/haar eigen werk wat goed is én er strak uitziet;
 • Jij houdt van aanpakken en jij bent een prettige collega om mee samen te werken;
 • Jij bent je bewust van het belang van veilig werken en bij voorkeur al in het bezit van een VCA-certificaat; ( Pré )
 • Jij bent bereid tot het volgen van opleidingen en cursussen;
 • Jij hebt bij voorkeur een (technische) opleiding afgerond. ( Pré )
 • Jij bent in bezit van auto én rijbewijs B(E).
 • Jij vindt werken in de kost geen probleem;

 Heb je nog geen ervaring met glasvezel maar wel affiniteit met ICT en techniek, dan nodigen wij je ook uit om te solliciteren. We bekijken samen welke weg jij moet bewandelen om als zelfstandig glasvezelvoorbereider aan het werk te kunnen. 

Over ons:

Als je bij Service-Point aan het werk gaat word je opgenomen in een hecht team. Wij hanteren directe communicatie en we willen graag dat onze medewerkers zich op hun gemak voelen binnen het team. Wij zijn flexibel en willen het beste regelen voor onze ZZP’ers. Als er iets aan de hand is kan je het aangeven en dan proberen wij je zo goed mogelijk te helpen. Als jij jezelf als bij Service-Point aanmeld dan neemt één van onze medewerkers zo snel mogelijk contact met je op. Service-Point kijkt uit naar je reactie en gaat zo snel mogelijk aan het werk voor jou!

ZZP HAS-monteur

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en zelfstandige HAS-monteurs die 38 uur beschikbaar is. We zoeken iemand voor langere termijn.

Als HAS monteur werk je mee aan het aanleggen van de glasvezelverbindingen. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het invoeren van de glasvezelkabel van buiten de woning naar de gewenste positie. Je zorgt voor de juiste montage en goede afwerking van het aansluitpunt. Dit werk voer je secuur uit.

Wie zoeken wij?

 • Jij hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
 • Jij hebt aantoonbare ervaring in de glasvezel;
 • Jij vindt werken in de kost geen probleem;
 • Jij bent representatief en kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed werk leveren;
 • Jij bent in het bezit van een auto én een rijbewijs B(E);
 • Jij bent in het bezit van een VCA of bent bereid om deze te behalen op korte termijn.
 • Jij bent in bezit van eigen apparatuur/gereedschap om jouw werkzaamheden op de juiste manier uit te voeren.
 • Jij kunt zelfstandig werken en hebt minimaal 3 jaar ervaring met glasvezel lassen; ( Pré ).
Over ons:

Als je bij Service-Point aan het werk gaat word je opgenomen in een hecht team. Wij hanteren directe communicatie en we willen graag dat onze medewerkers zich op hun gemak voelen binnen het team. Wij zijn flexibel en willen het beste regelen voor onze ZZP’ers. Als er iets aan de hand is kan je het aangeven en dan proberen wij je zo goed mogelijk te helpen. Als je jezelf als ZZP’er inschrijft dan neemt één van onze medewerkers zo snel mogelijk contact met je op. Service-Point kijkt uit naar je reactie en gaat zo snel mogelijk aan het werk voor jou!

Wij werken o.a. voor

Service-Point - KPN Netwerk
Service-Point - Delta Fiber Netwerk
Service-Point - Digitale Stad
Service-Point - Selecta Infratechniek
Service-Point - Circet Benelux
Service-Point - VolkerWessels Telecom
Service-Point - RSV Telecom