Opdrachtgever

Service-Point biedt professionals aan en voert complete glasvezelprojecten uit. 

Wij zijn transparant over onze werkwijze en processen. We zijn innovatief, meedenkend, meehelpend en geven gedegen advies.

Wij hebben een passie voor ons werk en zijn trots op de resultaten die wij afgelopen jaren hebben behaald. Het team van Service-Point is gedreven om het beste resultaat te behalen. Al onze ZZP’ers werken vanuit hun kracht en specialisme, ze hebben verantwoordelijkheid en gestructureerd werken hoog in hun vaandel zitten. Zij streven ernaar om naar de juiste oplossing te zoeken en het beste resultaat.

Wij werken alleen met ervaren en gedreven professionals die direct een toegevoegde waarde hebben voor uw organisatie.

Neem contact met ons op zodat we kennis met elkaar kunnen maken en kijken waarmee wij u kunnen helpen.

 

Service Point - ZZP Glasvezelmonteur

Trots op onze opdrachtgevers

Bij Service-Point zijn wij trots op onze opdrachtgevers. Wij zijn blij dat wij een verlengstuk van verschillende organisaties mogen zijn.

Binnen Service-Point staat een duurzame relatie met onze opdrachtgevers centraal. Voor ons bent u niet één van de velen, nee, bij ons is iedere opdrachtgever uniek. Wij investeren altijd in onze huidige en onze nieuwe opdrachtgevers.

Waarom kiezen voor Service-Point?

 

Service-Point biedt professionals aan en voert complexe glasvezelprojecten uit. Wij zijn transparant over onze werkwijze en processen. Wij zorgen ervoor dat onze opdrachtgevers hun doelstellingen behalen door ze te voorzien van gedegen advies en een passende oplossing. We zijn innovatief, denken het gehele proces mee, helpen waar het nodig is en voorzien onze opdrachtgevers van gedegen advies.

Volledig ontzorgd

Wij ontzorgen u van het begin tot aan het eind, van opgraafplanning tot aan het opleveren van het glasvezelnetwerk. 

Kostenbesparend

Wanneer wij een project aannemen dan beginnen wij met een duidelijke planning voor het gehele project. Door onze opgedane ervaring weten wij precies hoeveel tijd en mankrachten wij nodig hebben om een project succesvol op te leveren.

Kwaliteit

Door onze uitgebreide werving en selectie van ZZP’ers werken wij uitsluitend met professionals die hun vak verstaan. Wij werken met een hecht team van ZZP’ers die allemaal vanuit hun kracht en specialisme ingezet worden. Onze ZZP’ers beschikken allemaal over de juiste kennis en zijn in het bezit van de nodige certificaten. 

Kwaliteitsbewaking

Alle schouwingen die worden verricht door onze ZZP’ers worden gecontroleerd en vastgelegd door middel van beeldmateriaal.

Happy Calls

Wij bellen onze projecten altijd na om na te vragen hoe zij onze ZZP’ers hebben ervaren, onze zogenoemde Happy Calls. Wij horen graag wat er goed is gegaan maar natuurlijk staan wij ook open voor feedback om te horen wat er in de toekomst beter kan.

Samenwerken?

Neem contact met ons op zodat we kennis met elkaar kunnen maken en kijken waarmee wij u kunnen helpen.

 

Opdrachtgevers die u voor zijn gegaan

Service-Point - KPN Netwerk
Service-Point - Delta Fiber Netwerk
Service-Point - Digitale Stad
Service-Point - Selecta Infratechniek
Service-Point - Circet Benelux
Service-Point - VolkerWessels Telecom
Service-Point - RSV Telecom

Opdracht plaatsen

Service-Point verwelkomt u graag als opdrachtgever. Wij staan klaar om voor u aan de slag te gaan!

Laat uw contactgegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Heeft u liever telefonisch contact? Bel ons op :  +31 (0)26 234 0002.

Terugbelverzoek indienen